Vegetarbarer er laget av en rekke bærekraftige økologiske grønnsaker, inkludert tomater, gresskar, gulrøtter, spinat og brokkoli.De er tilgjengelige i to smaker, Vegan Ranch og Himalayan Pink Salt, som inneholder 120 kalorier per porsjon.
Disse snacksene er USDA organisk, vegansk, gammel lov, ikke-GMO-programsertifisering, kornfri, glutenfri og kosher-sertifisering.
"Når vi ser shoppere kjøpe mer snacks og overbærende matvarer, enten det er for komfort, cravings eller intime øyeblikk, ønsker vi alle å tilby de reneste og bærekraftige alternativene der, og de kan stole på at de er sunnere. Det kan også pakkes deilig, sa Charles Coristine, president og administrerende direktør i LesserEvil."Vi har studert denne kategorien nøye og har sett en stor mulighet til å markedsføre en differensiert produktlinje med kornfrie vegetarbarer.Til markedet, fra den deilige populære smaken og crunchen til tettheten av ekte økologiske grønnsaker og sunt fett, bedre oljer.”
Grønnsaksbaren kommer i en 4,5 unse pakke og veiledende pris er $3,99.De lanserte sammen med to nye produkter og ble med i selskapets økologiske popcorn- og Paleo Puffs-serie.
Den brennende, kornfrie, eldgamle puffen er laget av organisk kassava, kokos, søtpotetpulver, rosa Himalayasalt, organisk Habanero-pepper og kokosolje.De inneholder 130 kalorier per porsjon og selges i 5-unse enheter med en veiledende utsalgspris på $3,99.
Det nye gresskarkrydderet økologisk popcorn bringer sesongmessige endringer til popcorn.Det tidsbegrensede tilbudet inkluderer gresskarkrydder og krydder av organisk ekstra virgin kokosolje og himalayasalt.Hver porsjon inneholder 110 kalorier og kommer i en 7-unse 5-pakning.Veiledende utsalgspris er USD 19,99.
grønnsakspinner og varme eldgamle puffs ble lansert på Whole Foods Market over hele landet

 

Vårt eget popcorn-merke er: INDIAM
Vår INDIAM Popcorn er topp merke og veldig kjent på det kinesiske markedet
Alt INDIAM-popcornet er glutenfritt, GMO-fritt og null-transfett

Våre ikke-GMO-kjerner er hentet fra de beste gårdene i verden

Vi ble svært anerkjent av våre JAPAN-kunder og vi har allerede bygget et stabilt langsiktig samarbeid. De er veldig fornøyde med vårt INDIAM-popcorn.

 

Hebei Cici Co., Ltd

LEGG TIL: Jinzhou industripark, Hebei, provins, Kina

TLF: +86 -311-8511 8880 / 8881

 

Oscar Yu – Salgssjef

Email: oscaryu@ldxs.com.cn

www.indiampopcorn.com


Innleggstid: mai-05-2021